Ohhhhhhhhhh wat is het toch leuk om op huis- en bedrijvenbezoek te gaan. Vele kindjes mogen schminken met de mooiste Sint en Piet Sjablonen van Brenda Rosendahl van Crea Rose en van Anne-Ruth van Bobellie. Wat een leuke sjablonen. Je kan er helemaal op los gaan en er je eigen draai aan geven. Super Bedankt Crea Rose en Anne-Ruth.

Helaas heb ik niet veel foto’s kunnen maken omdat ik dat steeds helemaal vergeet. Tja ik besteed liever mijn tijd aan de kindjes als aan foto’s maken. Ik hoop dat de papa’s en de mama’s leuke foto’s hebben en ze naar mij door sturen.

Wel heb ik een foto van mijzelf. Niet de beste, maar ja, het is beste moeilijk een selfie maken van jezelf. Dus ik moet nog goed oefenen.  Whaha ook mijn armen zijn te kort. Nu hoorde ik dat er een selfiestick of zo iets bestaat. Toch maar eens opzoek naar zo’n ding.

Maar ik heb weer genoten van al die blije gezichtjes en morgen mag ik weer Whoop Whoop.

Tot snel,

Liefs, Liefde en een dikke knuffel,
Whoopy Piet